Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

24SevenOffice AS

Adresse: Strandpromenaden 9, 0252 Oslo
Telefon: 24 700 000

Bransje: Bank og finans, Bedriftsrådgivning, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Inkasso, Regnskap, Revisjon, Utdanning og kurs

Nettside: www.24sevenoffice.com
E-post: 24sales@24sevenoffice.com

Firmabeskrivelse

Vi tilbyr markedets ledende SKYBASERTE LØSNING

Alt i ETT FORRETNINGSYSSTEM. FERDIG INTEGRERT.

Med 24SevenOffice får din bedrift ett komplett forretningssystem med CRM, Økonomi og Regnskapsprogram, Lønn, Prosjektstyring, Timer og Kommunikasjon. Du har full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å, i ett ferdig integrert system. Systemet er skalerbart!! hvilket betyr at du enkelt kan legge til nye brukere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg.
24SevenOffice har i dag over 50 ansatte, 20.000 brukere i systemet, omsetter for over 75 millioner og er anbefalt av Revisor Foreningen.

Vår spesialkompetanse:

1. 100 % Skybasert: kutt serverkostnader, sømløs tilgang mellom moduler og operer i sanntid. 2. Bygg på systemet med et kraftig prosjekt-/produksjonssystem, timeregistrering, CRM, fakturering og logistikk mm. 3. Du som kunde og regnskapsfører jobber transparent i et og samme system, som gir dere muligheten til å benytte regnskapet som et viktig styringsverktøy for vikrsomheten. 4. Mulighet til å selge fakturaer med et klikk å få penger på konto innen 24 timer med 24SevenFinans. 5. Mobilapp!! Med 24SevenOffice sin mobilapp, vil du som kunde enkelt kunne opprette ordre/fakturaer, godkjenne fakturaer, registrere timer, og laste opp kvitteringer til mottaket i 24SevenOffice.

Våre målgrupper:

24SevenOffice er ERP/CRM system som forenkler og strømlinjeformer forretningsdriften og økonomien i alle type selskaper, uavhengig av bransje.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017

Topp

!-->