Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

ABC AUDIOVISUELL TEKNIKK AS

Adresse: Slalåmveien 1, 1410 KOLBOTN
Telefon: 913 56 000

Bransje: Kontormaskiner og AV-utsyr

Nettside: www.abcteknikk.no
E-post: paul@abcteknikk.no

Firmabeskrivelse

Selskapet ble etablert i 1991 og er en vesentlig aktør i markedet for installasjon av audiovisuelle løsninger til kravstore kundegrupper som kurs- og konferansehoteller, universitetsmiljøer, helsesektor og næringslivet. Våre medarbeideres kompetanse er bygget opp gjennom mange år. Dyktige systemdesignere hjelper våre kunder med å finne de rette løsningene. Programmerere og teknikere med unik kunnskap og erfaring sørger for at løsningen fungerer optimalt. La en av våre systemdesignere bistå i planleggingen av den tekniske AV-leveransen i dine lokaler og ditt selskap er sikret gode AV-løsninger.

Vår spesialkompetanse:

Vi bygger avanserte løsninger som alltid skal være helt enkle å bruke i hverdagen. Hvem har ikke satt seg opp til et møterom til en videokonferanse som har endt i en mobiltelefonsamtale. Kun på grunn av at AV-utstyret ikke virket eller var for komplisert å bruke. Teknologien tar oss stadig videre og det er ikke like lett å følge med på utviklingen, både produkter, tjenester og på de mer kompliserte løsningene. ABC Audiovisuell teknikk tar dette på alvor, og tilbyr våre kunder skreddersydde løsninger med et utvalg av produkter satt sammen i induktive løsninger som er designet til alltid å innfri.

Våre målgrupper:

Kravstore kundegrupper som kurs- og konferansehoteller, universitetsmiljøer, helsesektor, næringslivet og alle andre som stiller krav til avanserte AV-løsninger.....Helt enkelt!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 12. juni 2009 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->