Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Advokatfirmaet Seland Orwall DA

Besøksadresse: Fridtjof Nansens Plass 7, 0125 OSLO
Postadresse: Postboks 1938 Vika, 0125 OSLO
Telefon: 24 13 43 40

Bransje: Advokater

Nettside: www.selandorwall.no
E-post: rv@selandorwall.no

Firmabeskrivelse

Vi arbeider for god forvaltning av dine verdier, med riktige råd til rett tid!

Seland Orwall DA er et mellomstort advokatfirma med hovedbase i Oslo. Vi er 13 advokater og flere engasjerte jusstudenter. Firmaet yter bistand til bedrifts- og privatklienter. Våre hovedområder er skatt og avgift, fast eiendom og selskapsrett. Mangeårig juridisk rådgivning har ellers gitt oss omfattende erfaring innenfor de fleste rettsområder.

Seland Orwall DA har oppdrag over hele Norge. I tillegg bistår vi ofte utenlandske klienter og norske klienter med oppdrag i utlandet. Plattformen for dette er lang erfaring med våre klienters hverdag og utfordringer, spisskompetanse innenfor bestemte rettsområder og sterk vilje til å finne konkrete og positive løsninger.

For øvrig tar vi alltid enhver sak profesjonelt alvorlig, men liker en ledig og uformell stil når det passer i den konkrete sak og med de aktuelle mennesker.

Vår spesialkompetanse:

Vi har spesialkompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, selskapsrett, faste eiendommers rettsforhold, tingsrett, arbeidsrett, samvirkerett og norsk og internasjonal kontraktsrett. Seland Orwall DA har omfattende oppdrag innenfor landbruks- og primæringen.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er næringsdrivende og private som har løpende behov for juridisk bistand. Vi legger an en praktisk vinkling hvor målsetningen er praktiske løsninger koblet opp mot nytte/kost. Vi er vant til å være ute i felten og er glade i å snakke konstruktivt med mennesker som arbeider med verdiskaping.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 19. september 2018 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->