Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Agente AS

Adresse: Stortingsgaten 12, 0161 Oslo
Telefon: 23 11 55 30

Bransje: Regnskap

Nettside: www.agente.no
E-post: siri.dorum@agente.no

Firmabeskrivelse

Agente AS ble etablert i 2000 og er en full-elektronisk totalleverandør av regnskap- og økonomitjenester med bred faglig kompetanse og erfaring. Vi leverer alt fra lønnskjøringer, basis regnskapstjenester, årsoppgjør og ligningspapirer til rådgivningstjenester for våre kunder. Vårt utgangspunkt er at kunden ikke må ha faglig regnskapsbakgrunn for å kunne forstå og bruke regnskapstallene sine.

Med vår egen serviceavdeling som løpende tar seg av bilagsførsel, kan vi tilby oppdaterte regnskap akkurat når våre kunder har behov for det. Alt er til enhver tid tilgjengelig gjennom elektroniske web-løsninger. Agente kan også bistå med kun enkeltfunksjoner som for eksempel lønnskjøringer, bilagsføring av store mengder bilag eller fungere som en controller. Vi er fleksible og innretter oss etter kundens ønsker.

For oss er det viktig å lytte til kundens behov slik at vi kan forstå deres forretningsvirksomhet og utfordringer. Slik kan vi bistå med gode råd og strategisk veiledning i tillegg til å gjøre en god regnskapsfaglig jobb med rask og personlig service.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->