Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Agitec AS

Adresse: Kronprinsens gate 1, 0251 Oslo
Telefon: 995 47 575

Bransje: Annen

Nettside: www.agitec.no
E-post: post@agitec.no

Firmabeskrivelse

Agitec AS er et IT konsulentselskap som leverer tjenester innen prosjektledelse, testledelse og systemutvikling (både Java og .Net). Vi er p.t. 15 ansatte, men er i sterk vekst og skal øke bemanningen betydelig de neste årene. Våre konsulenter har tung seniorkompetanse med bred erfaring fra store selskaper med komplekse prosjekter og løsninger. P.t. har vi oppdrag bl.a. hos Telenor, Olav Thon Gruppen, NAV, Bertel O Steen, Rema 1000, Stortinget, Storebrand m.fl.
Vi baserer vår rådgivning på en analytisk behovstilnærming og tett dialog med kunden i alle faser av arbeidet. I det legger vi at hver enkelt virksomhet har et spesielt behov og standardløsninger alene er derfor sjelden å foretrekke. Vi henvender oss til miljøer som ønsker en effektiv gjennomføring og riktig kvalitet på komplekse system¬ut¬viklings¬prosesser. Agitec søker langsiktige samarbeids-relasjoner, dette skal oppnås gjennom god kundepleie og kvalitetsmessige tjenester til kundens tilfredshet.

Vår spesialkompetanse:

På teknologi- og domenesiden jobber vi med avansert mobilitet, komplekse integrasjoner, sikkerhet, abonnements- og ordresystemer.

Våre målgrupper:

Vi er i utgangspunktet bransjeuavhengig, men der hvor det kreves bransjeerfaring har vi kompetanse innen offentlig sektor, telecom, eiendom, handel/industri og bank/finans.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->