Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Akademiet Drammen AS

Besøksadresse: Skogliveien 4, Bygg C, 3047 DRAMMEN
Postadresse: Skogliveien 4, Bygg C, 3047 DRAMMEN
Telefon: 32 80 76 00

Bransje: Utdanning og kurs

Nettside: www.akademiet.no
E-post: drammen@akademiet.no

Firmabeskrivelse

Akademiet Drammen er en privat videregående skole med statsstøtte. Akademiet har også skoler i Drammen, Bergen, Molde, Stavanger, Oslo og Ålesund. Sammen er vi landets største privatskole med godkjenning opp til 2200 elever.
Vår videregående skole er for elever med ungdomsrett, dvs. for elever mellom 15 og 19 år. Vi har også privatistskole på kveldstid som retter seg primært mot elever som ønsker å forbedre vitnemålet sitt fra videregående skole eller mangler generell studiekompetanse. Skolen tilbyr også elever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i.
Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole. Etter tre år kan du velge videre studier på lik linje med elever som har gått ved offentlig skole.
Akademiet er ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Akademiet jobber hele tiden for at skolene våre skal være best mulig.

Vår spesialkompetanse:

Videregående opplæring Privatistskole Utleie av lokaler

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2010

Topp

!-->