Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Alltid24 Alarm & Sikkerhet AS

Adresse: Bredmyra 4, 1739 Borgenhaugen
Telefon: 815 56 151

Bransje: IKT - Drift, Sikkerhet-, alarm-, og vakttjenester, Utdanning og kurs

Nettside: www.alltid24.no
E-post: kundeservice@alltid24.no

Firmabeskrivelse

Alltid24 ble etablert i 2009 av lokalt initiativ og kapital. Alltid24 er ikke stort og komplisert. Det ønsker vi heller ikke være. Vi skal arbeide effektivt og skape et personlig forhold til våre kunder. Vi gir våre kunder full oppmerksomhet og personlig service, slik at vi sammen kan utarbeide effektive løsning.
Alltid24 hovedaktiviteter er salg, prosjektering, montering og service på høyteknologiske sikkerhetsløsninger for det profesjonelle og private markedet tilknyttet 27/7 alarmsentral. Vi sikrer bygninger og gjenstander og verner liv og verdier. Våre innovative løsninger er utviklet i samarbeid med våre håndplukkede sertifiserte leverandører, og er grundig testet på funksjonalitet og driftssikkerhet.
Alltid24 er et sikkerhestselskap som tilbyr totalløsninger eller enkeltstående tjenester. Hos oss finner du engasjerte ansatte som innehar den beste kompetansen innen våre fagfelt. Vi har strenge kontrollrutiner i de ulike leddene for å sørge for at du som kunde får det resultatet du har krav på.

Vår spesialkompetanse:

Alarm, ITV- Kameraovervåkning, Adgansgkontroll, Lås & Belsag, Tåkeseikring, Vektertjenester

Våre målgrupper:

Våre kunder representerer et bredt tverrsnitt av ledende merkevarer fra både privat, profesjonell og offentlig sektor inkludert forsikring, bank og finans, industri, energi, media, farmasøytisk industri, mat, transport, tjenester og myndigheter, kommuner og virksomheter i offentlig sektor.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 23. januar 2012 | Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->