Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Amesto Solutions Crm AS

Adresse: Smeltedigelen 1, 0195 OSLO
Telefon: 468 85 000

Bransje: Dokumenthåndtering, IKT - Programvare

Nettside: www.amesto.no
E-post: crmsalg@amesto.no

Firmabeskrivelse

Amesto Solutions fagkompetanse og kunnskap om forretningsprosesser, kombinert med IT- og produktkunnskap, gjør oss i stand til å veilede og finne løsninger som gir høy verdiskapning for våre kunder.

Vi er et konsulentselskap som basert på mange års erfaring jobber metodisk med CRM-løsninger. Ved hjelp av CRM-programvare, teknisk- og ikke minst organisatoriske tilpasninger bidrar vi til økt lønnsomhet, effektivisering og risikoreduksjon for våre kunder. Vi har valgt å satse på Visma SuperOffice CRM som gir den nødvendige fleksibiliteten, både gjennom grensesnittet som møter brukeren hver dag, og gjennom muligheten for integrasjon med andre forretningskritiske løsninger.

Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Porsgrunn, Larvik, Fredrikstad, København, Slagelse, Århus, Stockholm, Sundsvall, Luleå, Borlänge, Gøteborg og Malmø.
Selskapet er en del av Amesto-konsernet med over 650 ansatte i Norden.

Vår spesialkompetanse:

SuperOffice CRM, eMarketing, service og support, integrasjon mellom SuperOffice og ERP løsningen.

Våre målgrupper:

Vi jobber primert med B2B kunder innen privat næring.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp

!-->