Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Andvord Grafisk AS

Besøksadresse: Lunden 25, 0598 OSLO
Postadresse: Postboks 243 Alnabru, 0614 OSLO
Telefon: 22 72 66 00

Bransje: Dokumenthåndtering, IKT - Webløsninger, Media, Trykk og grafisk

Nettside: www.andvordgrafisk.no

Firmabeskrivelse

Andvord Grafisk er en solid grafisk bedrift som leverer et vidt spekter av grafiske tjenester til næringsliv, offentlige etater og institusjoner. Tjenester som design/layout, web-to-print, trykk og ferdiggjøring, lager og distribusjon er en del av våre mangfoldige tjenester. I tillegg har vi fulfillmentløsninger for våre kunder hvor vi skaffer andre typer varer til bra priser som skal sampakkes med trykksaker og/eller er lagerførte varer. Vårt mål er hjelpe våre kunder fra A til Å når det gjelder kommunikasjonsløsninger.

I februar 2014 ble Andvord Grafisk AS kjøpt av Parajett AB som er en av Nordens største grafiske IT-bedrifter. I kjølvannet av dette har vi investert i nytt utstyr og kompetanse og er nå en av Norges største bedrifter innen fakturaprint, fakturareklame og DM med personalisering.

Vår spesialkompetanse:

Trykk og ferdiggjøring, web-to-print, e-dialog, kampanjer lager og distribusjon fakturaprint og personaliserte DM'er.

Våre målgrupper:

Hotell og konferanse, bank og finans, forsikring, grafisk(DM), stat (departementer, direktorater etc), kommune, arkitekt, entrepenører, strømleverandører, regnskap og forretningsførere(for boligselskaper) boligutviklere og sikkerhetsbransjen.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Oslo 19. november 2012 | Møteforum Oslo 11. mars 2015

Topp

!-->