Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arena Personal AS

Adresse: Brynsengveien 2, 0661 Oslo
Telefon: 69 10 18 60

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering

Nettside: www.arenapersonal.no
E-post: carine.helgesen@arenapersonal.no

Firmabeskrivelse

Arena Personal AS og Impact AS er en del av Arenakonsernet, en komplett og langsiktig HR-partner for bedrifter og organisasjoner. Konsernet har i tillegg datterselskapet Arbetslivsresurs, både i Norge og Sverige.
Arena Personal har over 20 års erfaring fra bransjen og kan vi dette med bemanning. Vi jobber innenfor mange ulike bransjer og områder. Hvert oppdrag er unikt og våre kunnskaper, nettverk og erfaringer gjør at vi kan tilpasse oss etter akkurat dine behov og utfordringer.
IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer, og på ulike nivå. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.
"Grundighet varer lengst" - og kvalitet i alle ledd - er viktige veivisere for Impact.
Impact er stolt jubilant i år, med sine 20 år i rekrutteringsbransjen! Se historien her: http://impact.no/impact-vital-livskraftig-20-aring/


Vår spesialkompetanse:

Rekruttering, bemanning og utvikling innenfor mange ulike bransjer, fagområder - og nivåer. Spesialister på å velge rett person til rett jobb, kortsiktig og langsiktig.

Våre målgrupper:

Alle bedrifter som trenger ny kompetanse eller en brikke som mangler, enten det gjelder vikariater - av kortere eller lengre varighet - eller en fastansettelse fra dag 1. Vi jobber innenfor de aller fleste bransjer, og det viktigste er å finne den rette personen til den rette oppgaven! Intet oppdrag er for stort - intet er for lite.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017

Topp

!-->