Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arena Personal AS

Adresse: Brynsengveien 2, 0661 Oslo
Telefon: 47 48150818

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering

Nettside: www.arenapersonal.no
E-post: carine.helgesen@arenapersonal.no

Firmabeskrivelse

Arena Personal AS er en del av Arenakonsernet, og er en komplett og langsiktig HR-partner for bedrifter og organisasjoner. Konsernet har i tillegg datterselskapet Arbetslivsresurs, både i Norge og Sverige.
Arena Personal har over 20 års erfaring fra bransjen og kan bemanning godt. Vi jobber innenfor mange ulike bransjer og områder. Hvert oppdrag er unikt og våre kunnskaper, nettverk og erfaringer gjør at vi kan tilpasse oss etter akkurat dine behov og utfordringer.Vår spesialkompetanse:

Rekruttering, bemanning og utvikling innenfor ulike bransjer, fagområder - og nivåer. Spesialister på å velge rett person til rett jobb - kortsiktig og langsiktig.

Våre målgrupper:

Alle bedrifter som trenger ny kompetanse eller en brikke som mangler, enten det gjelder vikariater - av kortere eller lengre varighet - eller en fastansettelse fra dag 1. Vi jobber innenfor de aller fleste bransjer, og det viktigste er å finne den rette personen til den rette oppgaven! Intet oppdrag er for stort - intet er for lite.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017 | Møteforum Viken og Oslo 26. januar 2023

Topp

!-->