Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arne Byberg AS

Adresse: Skvadronvegen 21, 4050 Sola
Telefon: 51 64 46 00

Bransje: Belysning, Brannvern, Elektroinstallasjon, Utleie av maskiner og utstyr

Nettside: www.arnebyberg.no
E-post: post@arnebyberg.no

Firmabeskrivelse

Vi er et elektroselskap lokalisert på Sola. Selskapet ble stiftet som enkeltmannsforetak av Arne Byberg i 1959 og registrert som Aksjeselskap i 1979.
Vi er i dag over 20 ansatte som skreddersyr ulike løsninger for våre kunder.
Arne Byberg as er i dag medeier i Elkonor. Kjeden vår er med på å forhandle frem gode priser og betingelser for oss og våre kunder. Vi ønsker å være en seriøs aktør som er tidlig ute med nyheter innen belysning og tekniske løsninger.
Arne Byberg AS har som målsetting å være en ledende leverandør og samarbeidspartner innenfor sterkstrøm og svakstrøm, både for privatkunder og bedriftskunder. Vi ønsker å fremstå som løsningsorientert, ideskapende og sikkerhetsbevisst.





Vi kan tilby våre kunder:
Høy kompetanse
Gode råd og veiledning
God planlegging
Kvalitet
God service
Riktige priser

Vår spesialkompetanse:

Bolig installasjoner Service / rehabilitering Ny-installasjon Næringsinstallasjoner Service / rehabilitering Ny-installasjon Ulike tjenester vi kan tilby deg som kunde: Design/planlegging Salg og installasjon av belysning Rehab. sikringsskap Skreddersydde varmeløsninger El-bil lading Smarthus løsninger Alarmanlegg Nye alarmanlegg Årlig service og kontroll Vedlikeholdsavtale for elektriske anlegg Kontroll av el-anlegg Bolig Internkontroll Instruert personell Utdanning / kurs Dokumentasjon til kundes IK system

Våre målgrupper:

Arne Byberg AS ønsker å være en komplett og trygg leverandør til våre private og offentlige kunder. Videre tilbyr vi deg som kunde høy kompetanse og konkurransedyktige priser.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 03. mai 2017

Topp

!-->