Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Safari Adventures AS

Adresse: Filipstadveien 15, 0250 Oslo
Telefon: 400 06 989

Bransje: Event og underholdning, HMS, Hotell og konferanse, Reisebyråer, Utdanning og kurs, Coaching

Nettside: safariadventures.no
E-post: post@safariadventures.no

Firmabeskrivelse

Safari Adventures AS står med konseptene Arrcom og RIB Oslo som en av Østlandets sterkeste aktivitetstilbydere. Etter 20 år i eventbransjen har vi fått et helt spesielt fotfeste og renommé, og er en foretrukket aktivitetsleverandør hos flere av de store byråene og hotellkjedene. Med vår unike kunnskap og ekspertise innen aktivitetsbaserte opplevelser, og ikke minst høyt spesialiserte aktivitetskonsepter, skiller vi oss ut i markedet.
Vi har tyngden til å skape opplevelser det går rykter om over landegrensene, men samtidig ydmykheten til å lytte til hver eneste kundes behov og ønsker.
Du vil merke at vi har sterk rutine i håndverket vårt, og vi vet at vårt bidrag kan være helt utslagsgivende for at ditt arrangement blir en suksess. Dette vises ikke bare hos våre prosjektledere, men hos alle de fantastiske menneskene som utgjør vår instruktørfamilie og våre samarbeidspartnere. Vi har hovedkontor i Oslo og leverer primært aktiviteter på Østlandet, men har gjør tidvis også leveranser i både Lofoten og på Svalbard.

Vår spesialkompetanse:

Aktiviteter, kunde/ansattepleie, teambuilding, organisasjonsutvikling, lederutvikling

Våre målgrupper:

Primært bedrift/proffkunder, men også noe privat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Bergen 15. mars 2010 | Møteforum Oslo 06. juni 2011 | Møteforum Drammen 22. mai 2017 | Møteforum Oslo 25. november 2019

Topp

!-->