Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arrcom AS

Adresse: Filipstadveie 15, 0250 Oslo
Telefon: 480 35 533

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse, Reisebyråer, Utdanning og kurs, HMS

Nettside: http:, , www.arrcom.no
E-post: post@arrcom.no

Firmabeskrivelse

Arrcom AS har etter 17 år i eventbransjen fått et helt spesielt fotfeste og renommé.
Med vår unike kunnskap og ekspertise innen leder og organisasjonsutvikling, aktivitetsbaserte opplevelser og ikke minst høyt spesialiserte aktivitetskonsepter , har Arrcom foruten å serve egne kunder også blitt en foretrukket aktivitetsleverandør til landets fremste eventbyråer, hoteller og gruppereisearrangører.

Vi har tyngden til å skape opplevelser det går rykter om over landegrensene, men samtidig ydmykheten til å lytte til hver eneste kundes behov og ønsker.
Du vil merke at vi har sterk rutine i håndverket vårt, og vi vet at vårt bidrag kan være helt utslagsgivende for at ditt arrangement blir en suksess. Dette vises ikke bare hos våre prosjektledere, men hos alle de fantastiske menneskene som utgjør vår instruktørfamilie og våre samarbeidspartnere.

Om du ønsker ekstra gode opplevelser og bistand til aktiviteter under konferanse, belønningstur, ledermøte, sommerfest, kick-off, teambuilding, eller årsfest, så har vi med stor sannsynlighet noen gode forslag til deg.
Vi har ingen geografiske hindringer.

Vår spesialkompetanse:

Aktiviteter, kunde/ansattepleie, teambuilding, organisasjonsutvikling, lederutvikling

Våre målgrupper:

Bedriftsmarkedet, primært østlandet dog over hele landet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Bergen 15. mars 2010 | Møteforum Oslo 06. juni 2011 | Møteforum Drammen 22. mai 2017 | Møteforum Oslo 25. november 2019

Topp

!-->