Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Artell Kommunikasjon AS

Adresse: Fayes gate 2 (3 etg.), 3110 TØNSBERG
Telefon: 906 71 713

Bransje: Markedsføring, Markedsundersøkelser, PR-byråer, Reklamebyråer, Trykk og grafisk

Nettside: www.artell.no
E-post: artell@artell.no

Firmabeskrivelse

Artell kommunikasjon er et middels stort kommunikasjonshus, og et av Vestfolds eldste byråer. Vi har bred erfaring fra forbrukerkampanjer, business-to-business, merkevarebygging og rekrutteringskampanjer.

Hos Artell får du strategi og rådgivning, reklame, design, PR, tekst og interaktive tjenester. Vi deler kontorlokaler med vårt digitale søsterbyrå, som har spisskompetanse på bl.a. web, APPs, flash, film, sosiale medier kampanjer.


REKLAME / DESIGN / PR / INTERAKTIV / PUBLISERING / STRATEGI

Vår spesialkompetanse:

TID FOR ÅRSRAPPORT? Teamet vårt har bred erfaring med årsrapporter på papir og nett. Vi tilbyr hjelp fra A til Å, og kan bistå med idéutvikling, rådgivning, prosjektledelse, foto, tekst, bildebehandling, grafisk utforming og design, redaksjonell bearbeiding, samt tilrettelegging og produksjon av innhold for print og web. Vite mer? Ring kollega Marianne Skaare, senior rådgiver, på telefon 93 25 82 52 eller send en uforpliktende mail til marianne@artell.no

Våre målgrupper:

Artell har bred erfaring innen en rekke ulike målgrupper. Som f.eks ingeniører, leger, unge kvinner, foreldre, økonomisjefer, IT-sjefer, innkjøpere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Vestfold / Telemark 25. oktober 2012

Topp

!-->