Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Artisti AS

Besøksadresse: Strømsveien 308, 0614 OSLO
Postadresse: Postboks 92 Alnabru, 0614 OSLO
Telefon: 47 23 17 63 00

Bransje: Callsentertjenester, Firmagaver og profilering, Kredittinfo og adresselister, Markedsføring, Markedsundersøkelser, Reklamebyråer

Nettside: http:, , www.artisti.no

Firmabeskrivelse

Artisti gruppen er et fullservice markedsføringsselskap med erfaring og kompetanse for leveranse av tjenester i hele kundens verdikjede, hovedsaklig innen følgende produkt og tjenesteområder:
Profil, gaveartikler og markedsføringsprodukter: Rådgivning, kreativ partner og leverandør for valg av profil- og reklameartikler.
Konsulent og byråvirksomhet, CRM og dialogmarkedsføring: Ideutvikling, design og tekst, dm, hjemmesider, e-handelsløsninger, SMS og e-post.
Telemarketing og callsentervirksomhet: Salg, win-back, møtebooking, leadsgenerering, kundeoppfølging mot privat og bedriftsmarkedet.
Logistikk, varehotell, sentralbordtjenester, kundeservice, ERP: Lagerplass på 9000 m2 og komplett kundeservice og administrative tjenester er vi en fullverdig samarbeidspartner.

Vår spesialkompetanse:

Vi har bred kompetanse og omfattende programmer for kundefrafallsaktiviteter (antichurn). Vi er landets mest erfarne utvikler og importør av spesialtilpassede profilartikler - vi leverer totale konsepter. Vi har profilbransjens største (9.000kvm) og mest profesjonelle logistikksenter hvor vi håndterer våre kunders profilprodukter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp

!-->