Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

AS Moss Transportforum

Adresse: Vålerveien 157, 1599 Moss
Telefon: 69 24 11 30

Bransje: Transport-, logistikk-, og budtjenester

Nettside: www.mtf.no
E-post: post@mtf.no

Firmabeskrivelse

TRANSPORT AS Moss Transportforum har tilsluttet ca. 120 lastebiler som dekker følgende områder Tungtransport, Varetaxi/distribusjon, container, kran, bulk, sidelaster, asfaltbiler m.m. LAGER AS Moss Transportforum disponerer søylefritt varmtlager på 4500 m2 med fri høyde på 7 meter i reol og fritt på gulv, samt 3200m2 kaldlager. Alle typer lagertjenester utføres i henhold til foravtalte prosedyrer. Lageret godkjent toll-lager SPEDISJON / FORTOLLING Vi utfører internasjonal spedisjon og fortolling.

Vår spesialkompetanse:

Vi dekker Østfold, Akershus, Oslo, deler av Buskerud, Vestfold og deler av Telemark daglig ut fra Moss. Samlaster daglig med andre transportører fra vår terminal i Moss til Stavanger, Bergen, Trondheim, Hedmark, Oppland og Sørlandet. Der vi ikke har direktebiler samarbeider vi med enkelte av de store samlasterene. Har de siste åren også satset på kranbiler og har flere biler i forskjellige segment med meget gode sjåfører.

Våre målgrupper:

Vi selger til alle som har transport ut eller inn til Østfold fra hele Norge. Som de fleste andre er vi sterkest på transporter som vi dekker med eget materiell da vår fleksibilitet er meget god men har så gode samarbeidspartnere at det meste er mulig. Vi har personlig oppfølging av våre kunder og alle våre sjåfører prater nordisk språk.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 14. februar 2005 | Møteforum Østfold 11. mars 2019

Topp

!-->