Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bergen Renhold Øst AS

Adresse: Fabrikkgaten 10, 5059 Bergen
Telefon: 55 34 80 51

Bransje: Renhold og hygiene

Nettside: www.bergenrenhold.no
E-post: post@bergenrenhold.no

Firmabeskrivelse

Bergen Renhold Øst AS er av de mest innovative selskap uansett bransje!
Som navnet tilsier driver vi med renhold og vårt hovedkontor er i Bergen.
Vi tror at den beste rengjøringsmetoden ikke er oppfunnet enda. Vi søker derfor hele tiden etter de aller beste løsninger.
Vi streber etter å skape et bærekraftig selskap med en sterk miljøprofil og selvsagt en høy kvalitet på vårt arbeid. Tror du også at maskin rengjør bedre enn håndemakt? Ja da er vi rett partner!

Vår spesialkompetanse:

Vår visjon: Care Companies skal være en arena som ansatte og samarbeidspartnere alle ønsker å tilhøre. Med dette menes at virksomhetene gjennom sin måte å ivareta, følge opp og utvikle sine ansatte og samarbeidspartnere, gjør det attraktivt å arbeide i og å samarbeide med virksomhetene og utvikle et langsiktig partnerskap til felles beste. Hva står vi for? Competence Kunnskap og erfaring er en nøkkelfaktor for å gi både oss selv, våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere trygghet for at vi leverer som avtalt. Appreciation Gjennom å sette pris på og bry oss om våre samarbeidspartnere bidra til utvikling og bedre resultater Reliability Gjennom Punktlighet og ordholdenhet i alt vi gjør skape tillit mellom oss og våre samarbeidspartnere. Efficiency er for oss å løse oppgavene riktig første gang for å bidra til utvikling og bedre resultater for våre samarbeidspartnere.

Våre målgrupper:

Private bedrifter Kommuner Fylkeskommuner Offentlig

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 23. november 2017 | Møteforum Oslo 25. november 2019

Topp

!-->