Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bmenu AS

Adresse: Stortingsgata 12, 0161 OSLO
Telefon: 22 33 22 40

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.bmenu.no

Firmabeskrivelse

bMenu har ventureinvestorer i ryggen og utvikler hierarkisk Internettnavigeringsteknologi for PC og mobile plattformer. Vår patenterte crawlerteknologi genererer automatisk hierarkiske menystrukturer for en gitt webside. I tillegg identifiseres websidens innhold, og dersom det er behov for det, tilpasses dette innholdet for mobilt Internett. Avhengig av grensesnittet kan brukerne nå og lese informasjon på web mye enklere og mellom 5 og 12 ganger raskere, noe som forbedrer brukeropplevelsen betydelig.

Websideeiere kan lisensiere denne teknologien for å skape en høy-kvalitets mobilversjon av deres webside som oppdateres automatisk. bMenu tilbyr også et bredt spekter av individuell tilpasning for avpasning av innhold, presentasjon og funksjonalitet i henhold til kundens krav.
Vår spesialkompetanse:

bMenu Mobil tilbyr den enkleste løsningen for å tilpasse eksisterende nettsted på mobil. Systemet oppdaterer innholdet på mobilversjonen automatisk slik at du slipper å vedlikeholde et ekstra nettsted. bMenu støtter 13 000 håndsett og har kunder som Amnesty, Startsiden, Gule Sider Østerrike, Forskning, Frukt og en rekke flere. Annonsering. Annonsering fungerer i tillegg bedre på mobil enn internett og vi tilbyr både annonsesystemer og oppsett av kampanjer. For portaler og annonsedrevne nettsteder tilbyr vi også løsninger der vi selger inn mobilversjoner til deres eksisterende annonsører. Design og layout kan tilpasses dine ønsker, og selve løsningen krever ingen implementering, dermed unngår du store eller eieren av den mobile websiten.

Våre målgrupper:

Mediebransjen. Nyhetsnettsteder generelt. Skole/utdanningssektoren. Kommunal sektor. Bilbransjen. Humanitære organisasjoner. Nettbutikker(E-Commerce). Portalsider (eks. Startsiden.no) Generelt ser vi etter bransjer hvor firmaene har mye innhold på nettsiden sin.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2010

Topp

!-->