Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bolig Partner AS

Adresse: Brygga 11, 2317 Hamar
Telefon: 61 38 14 04

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus, Eiendomsutviklere

Nettside: www.boligpartner.no
E-post: post@boligpartner.no

Firmabeskrivelse

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus og hytter innenfor ferdighuskonseptet. Vår hus - og hyttekolleksjon er ment som et utgangspunkt for realiseringen av din boligdrøm, og vi er stolte av å kunne leve opp til vårt slagord - husene folk snakker om.

BoligPartner har 20-årsjubileum i 2013 og har som mål å bli landsdekkende med 60 salgskontorer innen utgangen av året. I tillegg til lang fartstid i bransjen, har vi i BoligPartner landets største fagmiljø representert ved vårt hovedkontor på Tjuvholmen, Hamar.
Ta kontakt med ditt nærmeste salgskontor for en hyggelig boligprat!

Her finner du våre salgskontorer: http://www.boligpartner.no/salgskontorer/

Våre målgrupper:

Vår visjon er at BoligPartner skal bli markedsledende innen norsk boligbygging gjennom kvalitet, design og dyktighet. For oss er det ikke viktig å bygge flest hus, men å bygge kvalitetsboliger som utmerker seg både i landskapet og i bransjesammenheng. Vårt kvalitetsmål er å levere boliger av høy kvalitet og servicegrad i tråd med gjeldende regelverk. Våre kunder skal oppleve trygghet i leveransen og egen økonomi gjennom hele byggeprosessen.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 15. september 2016 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2017 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2018

Topp

!-->