Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Briskeby Media AS

Besøksadresse: Østregate 61, 2307 HAMAR
Postadresse: Postboks 4263, 2307 HAMAR
Telefon: 62 51 97 80

Bransje: Firmagaver og profilering, Yrkesklær og verneutstyr

Nettside: www.briskebymedia.no

Firmabeskrivelse

Velkommen til Briskeby Media AS
Vi er totalleverandør av firmagaver, arbeidstøy og profileringsprodukter, og medlem av landets største kjede innenfor profilprodukter - GOSH .
Briskeby Media as ble startet opp i 1990. Vi startet opp med salg av arrangement, sponsoravtaler for bl.a. Ham-Kam etc. og profileringsprodukter.I 1993 åpnet vi i tillegg en sports/souvenirbutikk i Vikingskipet som vi hadde i 5 år. Etter dette har vi rendyrket profileringsprodukter.Vi har utviklet oss sakte men sikkert, og framstår i dag som en seriøs og velrenommert bedrift på Hamar og holder til i flotte lokaler i Østregate 61.Vi er medlem og medeier i Gosh som er landets største kjede innen profilering. Dette gjør at vi har de aller beste betingelser, samt tilgang på de fleste merkevarer.

Spekterert er imidlertid så enormt at det ikke er mulig å få fram alt her. Sjekk også våre kampanjetilbud. Ny kampanje kjøres stort sett hver måned.

Ring oss, eller kom innom våre showrom og få gode ideer til egen profilering. Du treffer oss på Hamar, på Toten og i Oslo. Vi er klar til å hjelpe deg og kaffen er alltid varm.
Vi er behjelpelig med å designe DIN profil!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2012

Topp

!-->