Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Coca-Cola European Partners Norge AS

Adresse: Robsrudskogen 5, 1471 Lørenskog
Telefon: 47 67 92 40 00

Bransje: Kaffe og serveringsautomater

Nettside: www.altavdrikke.no

Firmabeskrivelse

Velg drikke.Vi gjør resten. Vi gir deg det beste fra to verdener: God, ferskbrygget kaffe av høy kvalitet og kjente merkevarer innenfor kalde drikker. Vi har løsninger for alle typer arbeidsplasser.

God kaffe er viktig! Vi har derfor utviklet konseptet CHAQWA, hvor vi benytter 100% Arabica bønner av høy kvalitet for å gi deg den beste kaffeopplevelsen. CHAQWA er spesielt utviklet for Norge, og blandingene er tilpasset norske smaks-preferanser. Vi kan tilby et bredt utvalg av kalde drikker for enhver smak og anledning. Uansett hva du velger kan vi bidra med å skape den gode stemningen og en forfriskende hverdagsluksus på din arbeidsplass.
Fleksible løsninger. Vi har enkle, kostnadseffektive og fleksible løsninger for alle typer arbeidsplasser, og kan løse din bedrifts behov for kalde og varme drikker til kunder og ansatte. I vårt konsept for varme drikker inngår et komplett utvalg av kaffe, te og sjokolade av beste kvalitet.

For mer info: www.altavdrikke.noVår spesialkompetanse:

Varm og kald drikke, kaffemaskiner og brusautomater.

Våre målgrupper:

Tør kanal, kontorer og restauranter etc.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014 | Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Romerike 23. september 2019 | Møteforum Romerike 21. september 2020

Topp

!-->