Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Compile AS

Adresse: Tor Sørnes vei 19, 1523 Moss
Telefon: 412 00 852

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Markedsføring

Nettside: www.compile.no
E-post: kontakt@compile.no

Firmabeskrivelse

Compile utvikler software for automatisering av markedsføring, salg og service. Produktet LeadJabber brukes av nettbutikker og nettsteder for å håndtere kommunikasjon med kommende og eksisterende kunder. LeadJabber kan automatisk sende ut e-post og SMS til dine kunder. LeadJabber vil automatisk opprette kontakter i dine kontaktlister basert på registrering på dine nettsider. LeadJabber kan også detektere "drop-out" fra handlevogner og følge opp med email for å prøve å få kunden tilbake til butikken. Compile har ansatte med kompetanse på programvareutvikling, nettsted utvikling og markedsføring. Les mer om LeadJabber på www.leadjabber.no

Vår spesialkompetanse:

Spesial kompetanse på marketing, sales og service automation. LeadJabber er egenutviklet software spesielt rettet mot dette. Systemet er fleksibelt slik at vi kan gå langt for å imøtekomme våre kunders ønsker med egne skreddersydde løsninger. Compile jobber mye med Wordpress og WooCommerce og har lang erfaring med disse. Compile har også dyp kompetanse på betalings-systemet Stripe. Vi har laget spesielle betalingsløsninger med Stripe der det kreves kundetilpassede løsninger. Våre løsninger kjøres i Googles cloud som vi kjenner meget godt etter flere års bruk.

Våre målgrupper:

Våre kunder har stort fokus på markedsføring, salg og service. Flere av disse oppgavene er tidkrevende og i noen tilfeller nesten umulig å gjennomføre. Dette spesialiserer vi oss på å automatisere. Alle som ønsker en fleksibel kundedialog er velkomne til å ta en prat med oss.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 23. november 2017 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->