Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Conecto AS Avd Gjøvik

Adresse: Ringveien 26, 2815 GJØVIK
Telefon: 67 15 78 80

Bransje: Inkasso

Nettside: www.conecto.no
E-post: conecto@conecto.no

Firmabeskrivelse

Conecto AS, et selskap i Sparebank 1 Gruppen AS, møter sammen med Sparebank 1 Factoring og kan tilby en spennende verdikjede innen kredittinformasjon, fakturaadministrasjon og -finansiering, kredittforsikring, inkasso og fakturakjøp. Vi kan bidra til at du spare tid og frigjøre kapasitet for å øke fokuset på egen kjernevirksomhet og skape vekst.
SpareBank 1 Factoring kan bidra til å bedre bedriftens likviditet og handlefrihet ved å forskuttere inntil 90 % av utestående fordringer. Hvor mye som skal utbetales, lar du behovet avgjøre.
Conecto har meget høy kompetanse innen utenrettslig- og rettslig inkasso. Vi er meget opptatt av at våre kunder får gjenvunnet mest mulig av sine utestående verdier, samtidig som omdømmet, tilliten og kundeforholdet mellom bedrift og skyldner opprettholdes.
Vi tilbyr både skreddersydde og nettbaserte løsninger, hvor du har tilgang til all den informasjonen som du trenger om utestående fordringer, løpende status på hver enkelt kunde, innbetalinger og alt som har med dine fakturaer å gjøre 24 timer i døgnet.

Vår spesialkompetanse:

* Administrativ og finansiell factoring * Uterettslig inkasso * Rettslig inkasso

Våre målgrupper:

Virksomheter med et visst omfang månedlig fakturaer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2012

Topp

!-->