Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Conversio ApS

Adresse: Hermodsvej 18C, 8230 Åbyhøj
Telefon: 0047 21988800

Bransje: IKT - Webløsninger, Markedsføring

Nettside: conversio.no
E-post: hello@conversio.no

Firmabeskrivelse

Conversio er et av Danmarks sterkeste digitale byråer, og i 2017 gikk vi aktivt inn på det norske markedet med ambisjoner om å heve nivået på norske nettbutikker. Vi er sertifisert Google Premium Partner, og refererer direkte til Google Irland, hvor vi også er valgt til å være betatester. Skal man oppleve online suksess, krever det know-how om brukeradferd, inngående kunnskap om Googles algoritmer og annonseverktøy, samt flere års erfaring innenfor markedsføring.

Vi er spesialister i rådgivining innenfor web og e-handel, samt strategier for online synlighet. Vi er ledende når det kommer til gjennomsiktighet, sparring, rapportering og sporing, og vi velger aldri den enkle løsningen, men den beste. Dette gir god ROI, og resultater på bunnlinjen.

Vår spesialkompetanse:

- Markedets beste AdWords- og SEO-analyse (få innsikt i ditt nåværende nivå, og fremtidig potensiale) - Google AdWords, Google Shopping og Google Remarketing - Google Analytics - SEO - organiske resultater på Google - Sosiale Medier - Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube osv.

Våre målgrupper:

- nettsider - nettbutikker - netthandel / e-commerce

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017

Topp

!-->