Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Creative Heads AS

Adresse: Hvamsvingen 11a, 2013 Skjetten
Telefon: 907 73 205

Bransje: Grafisk design, Markedsføring, Media, Reklamebyråer, Videoproduksjon

Nettside: www.creativeheads.no
E-post: franck@creativeheads.no

Firmabeskrivelse

CREATIVE HEADS løser utfordringer, skaper oppmerksomhet, øker konverteringer, endrer holdninger og bygger merkevarer.

Dette gjøres gjennom helhetlig kommunikasjon, bra design, foto, film, relevant strategi, riktig kanalvalg og gode samtaler.

Vi er et resultat av en vellykket sammenslåing av de to store byråene på Romerike, Optus AS og Bajasen Design og Reklame AS. Bajasen hadde holdt på siden 1996 og Optus startet først i 2019. Begge selskapene ble grunnlagt på Romerike og hadde en solid posisjon innen sine respektive områder. Optus startet som et performance byrå som laget kostnadseffektive og konverteringsvennlige kampanjer, og etablerte seg fort som en stor aktør i området. Bajasen startet som et reklamebyrå og har vært en betydelig aktør på Romerike, med lang fartstid og har vært et preferert reklamebyrå som store selskaper i område henvender seg til når de vil ha noe utenom det vanlige.

Vi tilbyr nå et bredt spekter av markedsførings- og kommunikasjonstjenester, og kan håndtere større og mer krevende oppdrag. Nøkkelen til suksess ligger i viljen til å tilpasse seg, uten å vike fra vår hovedoppgave - vi skal skape resultater for våre kunder!

Vår spesialkompetanse:

Reklame, Design, Identitet, Merkevarebygging, Medierådgivning, Nettsider, Annonsering, Film, Foto, Synlighet, Søkemotoroptimalisering, Profil, Tekniske løsninger og integrasjon.

Våre målgrupper:

Alle bedrifter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 23. september 2019 | Møteforum Romerike 06. desember 2021

Topp

!-->