Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Digitall AS

Besøksadresse: Stasjonsveien 18, 1377 BILLINGSTAD
Postadresse: Postboks 269, 1377 BILLINGSTAD
Telefon: 930 60 040

Bransje: Regnskap

Nettside: www.digitall.no
E-post: firmapost@digitall.no

Firmabeskrivelse

Et IT & autorisert regnskapsførerselskap med base i Asker. Vi tilbyr gode og effektive løsninger til fornuftige priser. Selskapet består av unge, nyutdannede og eldre, erfarne ressurspersoner. Vi tenker utenfor boksen, finner smartere, mer tids- og kostnadseffektive måter å jobbe på. Gode arbeidsprosesser (som hos oss inkluderer rutiner) er svært viktig, med fokus på dette hjelper vi våre kunder med å spare både tid og penger. digiTALL er Regnskap Norge medlem. Da alle våre løsninger er på WEB kan du i realiteten brukes oss fra hvor som helst i verden. Nytt i 2016 er oppstart av søsterselskap i Trondheim, digiTALL Midt-Norge AS.

Vår spesialkompetanse:

Vi har høy kompetanse på alle våre produkter og kan yte bistand for både bruk og gi opplæring på samtlige produkter. I tillegg har vi god rådgivningskompetanse for bedrifter flest.

Våre målgrupper:

Målgruppen vår er bedrifter med 3 - 50 ansatte og som ser behovet for å bruke integrerte løsninger på WEB for å kunne jobbe effektivt og lønnsomt. Vi ønsker kunder som er opptatt av dialog med sin regnskapsfører/rådgiver.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Oslo 24. november 2015 | Møteforum Oslo 29. november 2016

Topp

!-->