Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Extra Large Print AS

Adresse: Widerøeveien 1, 1367 FORNEBU
Telefon: 67 82 81 20

Bransje: Markedsføring, Skilt og dekor, Trykk og grafisk

Nettside: www.xlp.no
E-post: post@xlp.no

Firmabeskrivelse

Extra Large Print er et av Norges ledende printhus (trykkeri). Vi er spesialister på digitaltrykk av store formater og produserer fasadeseil, bannere, lyskasseprint, messevegger, pressevegger, scenetepper, tapet, rollups, beachflagg, logoflagg, bilfolie, vindsfolie, gulvfolie, skilt og bilder mm. Vi printer på flere forskjellige materialer som f.eks. tett og perforert vinylduk, polyester, selvklebende folier, canvas, bomull og lignende. Vi har også en printer som kan printe direkte på plater. Det er få begrensninger for hva vi får til. Store formater er vår spesialitet!
Hvorfor XLP?
Hos oss får du rask levering, høy kvalitet og gode priser. Vi har en unik posisjon i markedet med egen produksjon i Norge og i Polen. Det gjør at vi kan tilby våre kunder den fleksibiliteten som er ønskelig. Du kan velge mellom ekspresslevering på 1-3 dager eller mer prisgunstige leveringer på 7+ dager. Ofte er det en kombinasjon våre kunder ønsker.

Vår spesialkompetanse:

Digitaltrykk av store formater som fasadeseil, bannere, lyskasseprint, messevegger, pressevegger, scenetepper, tapet, rollups, beachflagg, logoflagg, bilfolie, vindsfolie, gulvfolie, skilt og bilder mm.

Våre målgrupper:

Dekor og profileringsbyråer, reklame- og eventbyråer, storformat meglere/profesjonelle forhandlere/innkjøpere mfl.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 01. november 2011 | Møteforum Oslo 15. mai 2012 | Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Oslo 19. november 2012

Topp

!-->