Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Grep Drift AS/ Multidata Norge AS

Adresse: Erling Skakkes Gate 49 B, 7045 Trondheim
Telefon: 73 87 10 60

Bransje: Administrativt innkjøp, Dokumenthåndtering, IKT - Bredbånd, IKT - Datamaskiner og utstyr, IKT - Drift, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.grep.no
E-post: morten.gulaker@grep.no

Firmabeskrivelse

Grep Drift AS er en framtidsrettet IT-bedrift med faglig tyngde. Sentralt plassert i Trondheim med eget datasenter og drifter og administrerer datanett over hele Norge. Vi har spesiell fokus på IT outsourcing, ASP, utvikling av nye tjenester og service. Vi slipper nå neste generasjons tjenester som vil være mer kostnadseffektiv og fleksibel enn andre løsninger på markedet. Har et solid fotfeste innenfor revisjonsbransjen og vil satse framover for å bli en betydelig aktør innen SMB markedet.

For å bli en komplett leverandør med både tjenester og utstyr har vi inngått et nært samarbeid med Multidata Norge AS og har i Trondheim kontorfelleskap på gamle Persaunet militærleir.
Multidata Norge AS er en norsk eid kompetanseleverandør innenfor data produkter og tilbehør. Selskapet markedsfører et komplett sortiment av kvalitetsprodukter innenfor hardware og software, i tillegg til generell datarekvisita. Vi legger sterkt vekt på å være en preferert serviceleverandør med kompetanse, dyktige konsulenter, rask levering og ikke minst konkurransedyktige betingelser.

Selskapet har hovedkontor og lager i Asker, og avdelingskontor i Trondheim og Bergen. Selskapet eies helt av de ansatte.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Trondheim 28. september 2005 | Møteforum Trondheim 26. april 2006 | Møteforum Trondheim 21. april 2008

Topp

!-->