Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Heia Vita AS

Adresse: Heiasvingen 65, 1900 Fetsund
Telefon: 47 63888600

Bransje: Bemanning og rekruttering, Catering og kantinetjenester, Håndtverkstjenester, Produksjon og pakking, Renhold og hygiene, Skilt og dekor, Transport-, logistikk-, og budtjenester, Utemiljø, Vaktmestertjenester

Nettside: http:, , www.heiavita.no
E-post: post@heia-vita.no

Firmabeskrivelse

Heia ViTA as er en tiltaksbedrift beliggende på Heia Industrifelt, 100% eid av Lillestrøm kommune.

Vår oppgave er å gi et variert og utviklende arbeidstilbud til personer med varige yrkesbegrensninger, samt tilby veiledning og arbeidspraksis med oppfølging til personer med usikre yrkesmessige forutsetninger, for å styrke deres muligheter for ordinært arbeid, utdanning eller annen type aktivitet.

Vi tilbyr i dag arbeid innen følgende områder: Vaskeri, renhold, pakking, møbelmontering, utearbeid, snekkertjenester og produksjon, transporttjenester klasse B og C1, lager og logistikktjenester, kantine, diverse service og vedlikeholdsarbeid, jobbfrukt, sortering og kvalitetskontroll.

Vår spesialkompetanse:

«Sikre og utvikle et godt tilbud om varig tilrettelagt arbeid og attføring av arbeidstakere, gjennom produksjon av varer og tjenester for et marked.»

Våre målgrupper:

Heia ViTA as har en voksende kundeportefølje. Vår ambisjon gjennom kontinuerlig forbedring er å bli, og forbli, en foretrukken samarbeidspartner for ulike oppdragsgivere, brukere og eiere. For å oppnå dette, har vi forpliktet oss til å leve opp til følgende utsagn: "Våre kunder skal sikres den kvalitet vi er blitt enige om, til fastsatt tid og avtalt pris". Tilrettelegging og arbeidstrening: Våre arbeidsoppdrag bidrar til at trygdede og andre med behov for tilrettelegging og arbeidstrening får mulighet til å utføre et samfunnsnyttig arbeid og oppleve gleden ved å delta i yrkeslivet. Et springbrett for brukerne: Våre viktige kunder og samarbeidspartnere gir oss mulighet til å fungere som et springbrett for brukerne, inn mot ordinært arbeidsliv.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 06. desember 2021

Topp

!-->