Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Homble Olsby Advokatfirma AS

Adresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo
Telefon: 23 89 75 70  Faks: 23 89 75 71

Bransje: Advokater

Nettside: www.homble-olsby.no
E-post: post@homble-olsby.no

Firmabeskrivelse

Homble Olsby er et advokatfirma som er spesialisert innen arbeidslivets juss, med hovedvekt på arbeidsrettslig og pensjonsrettslig rådgivning I tillegg bistår vi våre klienter innen andre fagområder, for eksempel selskapsrett, kontraktsrett og forsikringsrett.

Som spesialisert advokatfirma stiller vi store krav til fagkompetanse innen våre spesialområder. I tillegg til spisskompetanse legger vi vekt på en tett relasjon til våre klienter med tilgjengelighet og personlig oppfølging av ansvarlig advokat. På denne måten kan vi mer tidseffektivt bistå våre kunder med gode råd som er tilpasset den enkelte virksomhet, samtidig som våre kunder slipper å oppleve at de til stadighet møter nye advokater eller advokatfullmektiger. Med et høyt fokus på egne kostnader og effektive rutiner kan vi også tilby våre tjenester til en svært konkurransedyktig pris.

Alle våre fire partnere har lang erfaring fra forretningsjuridisk virksomhet og omfattende erfaring med prosedyre for domstolene.

Vår spesialkompetanse:

Homble Olsby er spesialisert innen alle spørsmål i arbeidslivets juss, med hovedvekt på arbeidsrettslig og pensjonsrettslig rådgivning

Våre målgrupper:

Våre kunder er i hovedsak større og mindre virksomheter i privat og offentlig sektor, samt organisasjoner, men vi yter også bistand til privatpersoner, særlig i arbeidsrelaterte saker.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->