Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Horten Kommune

Besøksadresse: Apotekergaten 12, 3191 HORTEN
Postadresse: Postboks 10, 3191 HORTEN
Telefon: 33 08 50 00

Bransje: Offentlig

Nettside: www.horten.kommune.no

Firmabeskrivelse

Horten kommune - Et regionalt senter for kunnskap og opplevelser.

Horten er en bykommune med ca 26 000 innbyggere. Horten har det høyeste utdanningsnivået i Vestfold og ligger på 14 plass på landsbasis. Ca 40% av elektronikkindustrien i Norge ligger i Horten. Industrien i området ligger i verdenstoppen innen anvendt mikro- og nanoteknologi. Flere av bedriftene er også betydelige leverandører innen instrumentering og styringssystemer til olje- og gassindustrien, flyindustrien og den maritime sektor.

Høgskolen i Vestfold er lokalisert i kommunen, og har ca 4 500 studenter. I tilknytning til høgskolen har nå Oslofjord reasearch- and innovationpark lokalisert seg, og det arbeides med en teknologi- og næringspark på ca 230 mål i direkte tilknytning til høgskolen og forsknings og innovasjonsparken.

Det er flere attraktive næringsarealer ferdig regulert i kommunen. Arealene ligger sentralt til med nærhet til E-18, Horten - Moss forbindelsen og kun ca én time med bil fra Oslo. Arealene er således godt egnet for bl.a logistikkbedrifter og andre som er avhengig av nærhet til ferdselsårer.

Våre målgrupper:

Bedrifter som ser etter attraktive områder å lokalisere seg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Vestfold 28. august 2008 | Møteforum Vestfold 30. august 2011

Topp

!-->