Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

INIXY AS

Adresse: Bryggen 9, 5003 BERGEN
Telefon: 56 12 60 60

Bransje: Bank og finans, Bedriftsrådgivning, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Inkasso, Kredittinfo og adresselister, Regnskap

Nettside: www.inixy.no,
E-post: post@inixy.no

Firmabeskrivelse

Inixy er en skybasert applikasjon som sørger for at du får penger raskere på konto, økt fortjeneste og redusering av kjedelige rutineoppgaver?

Vår spesialkompetanse:

Ønsker du automatisert fakturering og penger raskere på konto? Inixy er utviklet for å la deg fokusere på det du er god på, mens fakturering og oppfølging går automatisk. Inixy er en applikasjon som lar deg produsere tilbud/kontrakter som du sender til dine kunder og kan få dem signert elektronisk. Videre følger Inixy med bruk av kunsltig inteligens opp at avtalene blir bekreftet, og når bekreftelsen er mottatt har vi alt kunnskap om hva som skal til for å overholde kontrakten og tildeler resurser og oppgaver for å kunne oppfylle kontrakten. For eksempel for et renholdselskap hvor ansatte er resursene, blir arbeidslistene oppdatert slik at boligen blir vasket som avtalt. Når oppdraget er delvis eller fult ut utført og man i henhold til kontrakt kan fakturere deler eller hele oppdraget sørger Inixy for å produsere og sende ut faktura, og venter ikke på at en liste skal bli levert til noen på kontoret eller regnskapsfører for at de skal lage faktura. Dermed får man faktura sendt raskere til kunden, og hvor raskere den kan sendes hvor raskere kan man få penger på konto. Etter faktura er produsert følger Inixy opp at betaling kommer inn og blir automatisk bokført i regnskapet, eventuelt manglende betaling blir fulgt opp med snille og strengere påminnelser og følges hele veien til inkasso om nødvendig. Vi har til nå hjulpet kundene våre med å kreve inn over 300 millioner raskere og ser frem til å bli kjent med flere vi kan samarbeide tett med, slik at også de opplever å få raskere oppgjør fra kunder.

Våre målgrupper:

Vår tjeneste passer alle bedrifter hvor man før utførelse av ett oppdrag må bli enige om hva oppdraget går ut på, men har fokus på servicebedrifter innen bygg og anlegg, renhold, eiendomsforvaltere, advokater og diverse konsulenter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 23. november 2017 | Møteforum Østfold 13. mars 2018 | Møteforum Drammen 29. mai 2018 | Møteforum Romerike 19. september 2018 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->