Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Intu Økonomi AS

Besøksadresse: Børsingveien 2 A, 8001 Bodø
Postadresse: Postboks 78, 8001 Bodø
Telefon: 75 54 82 40  Faks: 75 54 82 41

Bransje: Bedriftsrådgivning, Regnskap

Nettside: www.intu.no
E-post: post@intu.no

Firmabeskrivelse

Regnskap der du er, når du trenger det.
Vi, Intu Økonomi AS , er et lokalt eid regnskaps- og rådgivningskontor med forankring i Salten stiftet i 1999.
Vi er 27 ansatte , herav 14 autoriserte, 4 siviløkonomer, 3 revisorer og dyktige regnskapsmedarbeidere.
Vårt mål er å sette deg som kunde og din virksomhet i fokus ved å tilby intuitive teknologiske løsninger og bygge relasjoner gjennom innsikt og forståelse. Med elektronisk bilagsperm- og dokumentarkiv tilbyr vi ferske regnskapstall når du trenger det.
Ferske regnskapsdata gir deg et optimalt grunnlag for de beslutninger som skal tas av deg eller ditt styre. Vi skreddersyr rapporter for ditt behov, og gir deg kurs i regnskapsforståelse hvis det skulle være et behov.
Er du klar for å slippe dine bilag ut på elektronisk bilagsflyt?

Vår spesialkompetanse:

Alle regnskap er heldigitaliserte. Det vil si at alle bilag er skannet og tilgjengelig via vår ASP- løsning. I tillegg tilbyr vi rene skybaserte regnskaps- og fakturaverktøy, samt skybasert reiseregningssystem. Vi har de siste årene utviklet kompetanse innen konsernregnskap og IFRS (eiendom.) Vi har også god kompetanse innen strategiarbeid, og bistår gjerne i profesjonalisering av HR / HMS området for din bedrift. Vi yter også bistand som styrerådgiver, utleie av daglig leder / økonomisjef, i tillegg til utleie av kompetanse innen lønn som bistår større bedrifter. Hvis ønskelig tilbyr vi full administrasjon for din virksomhet.

Våre målgrupper:

Små og mellomstore kunder, herav konsernselskap. Vi satser også på regnskapsføring for eiendomsselskap. Vi har i dag kunder innen handelsbedrifter i ulike kategorier, håndverkeryrkene, barnehager, konsulentvirksomheter mm.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Nordland 13. oktober 2015

Topp

!-->