Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Invento Finansrådgivning AS

Adresse: Pilestredet 73, 0354 Oslo
Telefon: 22 59 22 50

Bransje: Bank og finans, Bedriftsrådgivning, Forsikring

Nettside: www.invento.no
E-post: eigil.engen@invento.no

Firmabeskrivelse

Invento Finansrådgivning AS er et frittstående verdipapirforetak med konsesjon fra Finanstilsynet til å utføre investeringsrådgivning samt mottak og formidling av ordrer i finansielle instrumenter.

Invento har 30 profesjonelle rådgivere som til enhver tid arbeider med markedets flinkeste leverandører til det beste for våre klienter. Våre klienter er bedrifter, formuende private og institusjonelle. Våre rådgiverne har i snitt 13 års erfaring. De er spesialister innen hver sine nisjer og samarbeider på tvers av avdelingene med felles klienter, blant annet innen investeringsrådgivning, kapitalforvaltning, forsikring, skatteplanlegning og finansiering. Dette satt i system hos oss kommer våre klienter til gode i form av gode gjennomtenkte råd og løsningsforslag.

Ingen bank eller finansleverandør kan være best på alt. Det er stor forskjell i kvalitet og betingelser på forsikringsløsninger og finansprodukter. Vi skreddersyr de beste løsningene på tvers av markedets leverandører med utgangspunkt i klientens behov.

Vår spesialkompetanse:

Invento er unike i norsk sammenheng innen risikostyring av investeringsporteføljer. Vi er også de eneste som i lengre tid har satset på forvaltning av Indeksfond - kritikerrost av et samlet pressekorps, akademiske miljøeer og de fleste objektive markedsaktører. Vi har også et spesielt kompetent forsikringsteam, som sørger for svært gode betingelser og oppfølging av klientenes avtaler.

Våre målgrupper:

Formuende private, bedrifter, investeringsselskaper og institusjonelle (foreninger, forbund, stiftelser, pensjonskasser m.fl.)

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 20. september 2006 | Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Drammen 01. juni 2010 | Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Oslo 06. juni 2011

Topp

!-->