Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Joblearn AS

Besøksadresse: Dælenenggata 26, 0567 Oslo
Postadresse: Postboks 6663 Rodeløkka, 0502 Oslo
Telefon: 23 89 72 50

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering, Coaching, Utdanning og kurs

Nettside: www.joblearn.no
E-post: kontakt@joblearn.no

Firmabeskrivelse

JobLearn [d'jåb lørn] er en aktør innen rådgivning, kursvirksomhet og formidling av kvalifisert arbeidskraft.

Vi har bred kompetanse og solid kunnskap om arbeidsmarkedet. Vårt mål er å være en foretrukket partner for alle som vil komme i jobb, bytte jobb, eller bemanne sin bedrift gjennom skreddersydd rekruttering. I vårt arbeid, vektlegger vi et felles samfunnsansvar!

Vår spesialkompetanse:

JobLearn, tidligere Reaktorskolen, ble etablert i Oslo i 2003. Vi har siden oppstart jobbet på oppdrag hovedsakelig for NAV, med å holde arbeidsrettede kurs og formidle arbeidskraft til bedrifter. Siden oppstart har over 100 000 jobbsøkere deltatt på våre kurs. I 2016 byttet vi navn til JobLearn. Målet med navnebytte var blant annet å styrke ytterligere vårt samarbeid med jobbsøkere, næringslivet og NAV. Vi eies av et av Skandinavias største utdanningskonsern, Anthon B Nilsen Utdanning, som foruten JobLearn driver flere utdanningsvirksomheter i Norge og Sverige.

Våre målgrupper:

JobLearn tilbyr flere typer jobbsøkerkurs. Kursene er tilpasset ulike målgrupper, har fokus på ulike bransjer og er av ulik varighet. Noen av kursene inneholder også en praksisperiode. Vi gjennomfører våre kurs i samarbeid med NAV. JobLearn kan også hjelpe i prosessen med å løse din bedrifts bemanningsbehov. Vi samarbeider til enhver tid med et bredt utvalg bedrifter som rekrutterer medarbeidere fra våre kurs. Vårt mål er å få til gode jobbmatch! Jobbmatch = rett person til rett bedrift! Vil du være med og gjøre en forskjell? Vil du bidra til å skape et inkluderende arbeidsliv og rom for mangfold? JobLearn samarbeider med virksomheter i alle størrelser og innen de fleste bransjer. Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017 | Møteforum Oslo 23. november 2017

Topp

!-->