Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Jobzone Hordaland

Adresse: Sandviksbodene 1a, 5035 Bergen
Telefon: 55 33 77 77

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.jobzone.no

Firmabeskrivelse

Jobzone Hordaland tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har vi en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Samtidig er Jobzone Hordaland lokalt eid og vi som jobber her kjenner kulturen, menneskene og har stor kunnskap om vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder. Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger, og vi kan levere medarbeidere til både korte og lange engasjement innenfor de fleste bransjer. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle bemanningsbehov.
Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett både mot kunder og medarbeidere, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdrags perioden.

Vår spesialkompetanse:

Alle våre medarbeidere er fastansatt i Jobzone - og vi tilbyr kvalitetssikrede fagarbeidere både til bygg- og anleggsbransjen og til industrien.

Våre målgrupper:

Vår viktigste målgruppe er SMB segmentet innen bygg- og anlegg og industri.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Bergen 01. mars 2005 | Møteforum Bergen 18. september 2007 | Bygg og anlegg Bergen 16. mars 2010 | Bygg og anlegg Stavanger 12. juni 2012 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019

Topp

!-->