Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kaffepunkt As

Besøksadresse: Teglverksveien 9a, 3413 Lier
Postadresse: 496, 3002 Drammen
Telefon: 47 32 69 90 99

Bransje: Kaffe og serveringsautomater

Nettside: www.kaffepunkt.no
E-post: post@kaffepunkt.no

Firmabeskrivelse

Kaffepunkt drives av personer med lang fartstid og erfaring i kaffebransjen. Vi har hatt en fin utvikling og har i dag kunder over store deler av Østlandet. Vi er lokalisert i Lier med eget kontor og lager. Pr dato er vi 7 stk kunde og serviceorienterte medarbeider.

En god kopp kaffe lager seg ikke selv. Rene og godt vedlikeholdte kaffemaskiner kombinert med ferske råvarer er en forutsetning for at kaffen skal smake godt. Det er samtidig avgjørende for smaken at maskinene løpende blir tatt vare på av dyktige teknikere og at vi som deres samarbeidspartner på kaffe tar ansvar og holder det vi lover. Vi er derfor glade og stolte over å kunne si at vi er kjente for god kaffe og høy servicegrad.

Vi er svært opptatt av at du skal bli fornøyd og har som mål å bidra til trivsel og gode opplevelser.

Vår spesialkompetanse:

Lekre kaffemaskiner og flotte vanndispensere Få kaffe av fantastisk kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi er en totalleverandør av det du trenger til pausen, alt fra kaffe-maskiner til frukt og snacks. Vi dekker det meste av Norge oggir deg pristilbud basert på akkurat ditt behov innen 24 timer.

Våre målgrupper:

Vi er leverandør av kaffe og vannløsninger til bedriftsmarkedet på det sentrale Østlandet. Våre løsninger passer best for bedrifter med fler en 10 ansatte.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 24. november 2015 | Møteforum Drammen 22. mai 2017 | Møteforum Drammen 29. mai 2018 | Møteforum Drammen 06. juni 2019 | Møteforum Asker og Bærum 23. mars 2020 | Møteforum Asker og Bærum 22. april 2021 | Møteforum Viken og Oslo 26. januar 2023

Topp

!-->