Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kan Renhold Oslo AS

Besøksadresse: 3.Etasje Gjerdrums vei 8, 0484 Oslo
Postadresse: Gjerdrums vei 8, 0484 Oslo
Telefon: 23 00 82 00

Bransje: Renhold og hygiene

Nettside: kanrenhold.no
E-post: post@kanrenhold.no

Firmabeskrivelse

Kan renhold ble etablert i 1996. Drivkraften bak etableringen av selskapet, var et ønske om å skape en virksomhet som kan tilby gode betingelser for både kunder og renholdere, et mål vi mener er nådd.

Vi er i dag 50 hel- og deltidsansatte og har ca 100 faste kundeoppdrag. Våre kunder er i størrelsesorden 100 til 10000m2. Vi vasker kontorer, skoler, produksjonslokaler og fellesarealer i kontorbygg. Vi leverer alt fra daglig renhold til omfattende totalleveranser.

Vårt fokus er tett kontakt med kunder og ansatte samt opplæring og oppfølging av våre renholdere. Vi er svært opptatt at av at de ansatte skal ha ryddige arbeidsforhold. Våre samarbeidspartnere er derfor bedrifter som tar lover og regler på alvor.

Vår spesialkompetanse:

TJENESTENE VI LEVERER ER: Daglig renhold - renhold som utføres 1 - 5 ganger per uke, søppeltømming, gulvvask, støvtørking etc. Hovedrengjøring - rengjøring av alle vaskbare flater på vegger og tak, eventuelt møbler og annet Skuring/boning - behandling av harde gulv, vinyl og linoleum Behandling av oljet parkett Tepperens Vinduspuss Utleie av matter Salg av håndsåpe, tørke- og toalettpapir

Våre målgrupper:

Bedrifter i Oslo og Akershus.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->