Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Klatre Digital AS

Adresse: Slengåsen 10, 2020 SKEDSMOKORSET
Telefon: 47 906 09 441

Bransje:

Nettside: http:, , www.klatredigital.no
E-post: rino@klatredigital.no

Firmabeskrivelse

Klatre et selskap med spesialkompetanse innen synlighet i søk. Vi sørger for at våre kunder ligger i toppen på Google når noen søker etter deres tjenester og produkter. Vi jobber med mange direktekunder og er også underleverandør til åtte reklame- og digitalbyråer. Vi har mange av Norges største selskaper, kjeder og merkevarer på kundelisten.

Det finnes per i dag ingen mer effektiv, lønnsom eller billigere kanal for tilgang til potensielle kunder og vekst. Med vår metodikk - og egenutviklede SEOhub - gir vi kundene våre full innsikt i potensialet i deres bransje slik at vi kan kalkulere investeringen og økt fortjeneste før oppstart - uansett bransje eller størrelse på selskap.

Snakk med oss, så kan vi analysere markedet ditt og lage en treffsikker prognose - gratis selvsagt.

Vår spesialkompetanse:

SEO, søkemotoroptimalisering eller synlighet, handler om å bruke tilgjengelig data og kompetanse for å sette det sammen til en langsiktig strategi. SEO må ikke forveksles med reklame, målet er å flytte «butikken» din til den beste beliggenheten i søk. De tre øverste plassene i Google får 60 - 70 % av søkene inn til sin side. Klatre har per i dag over 1000 topplasseringer og mange av de i bransjer med høy konkurranse.

Våre målgrupper:

Klatre har alle type kunder og bransjer som målgruppe.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 06. desember 2021

Topp

!-->