Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Klinikk For Alle Bedrift AS

Adresse: Omstedgata 2, 3012 DRAMMEN
Telefon: 906 04 560

Bransje: Helse

Nettside: www.klinikkforalle.no
E-post: Frank.herbro@klinikkforalle.no

Firmabeskrivelse

Hva er sykefravær?
Sykefravær kan forklares som fravær fra jobb på grunn av skade eller sykdom. Hvis du vil lese mer om statistikk i forbindelse med sykefravær, har Statistisk Sentralbyrå statistikk for sykefraværet i Norge som er nyttig.
Hvilke årsaker kan sykefravær ha?
Dette varierer fra bransje til bransje, hvilken sesong man er i og demografiske variabler m.fl. Jo mer belastende arbeidet er over tid, desto større er sannsynligheten for langtidssykemeldinger. Noen vanlige tendenser for sykemeldinger er stress og spenninger i kroppen. Dette kan ha bakenforliggende årsaker av psykisk art, men også gi fysisk utslag gjennom smerter og spenninger.
Hvordan redusere sykefraværet?
Se mer på www.klinikkforalle.no
http://www.mforum.no/mf_dinside/alogin/18ae83d28c43f99ad8157ef91403d1a0/?r=/mf_dinside

Vår spesialkompetanse:

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Vi har siden starten vokst og er i dag en kjede på 27 klinikker med over 310 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge. Klinikk for Alle var de første i Skandinavia som integrerte tverrfaglig behandling med tradisjonell medisin. Vi satte faglig prestisje til side for å kunne tilby pasientene våre et veldokumentert og effektivt behandlingstilbud. På alle våre klinikker legger vi stor vekt på forbyggende behandling og god veiledning i tillegg til vanlig symptombehandling. I 2017 gjennomførte våre kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, akupunktører, muskelterapeuter, leger, manuellterapeuter, naprapater, ernæringsfysiologer og coacher over 350 000 behandlinger på over 45 000 personer.

Våre målgrupper:

Klinikk for Alle har fokus på alle markeder og kunder som har fokus på helse, samt helserelaterte plager

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 23. november 2017 | Møteforum Drammen 29. mai 2018 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->