Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Konsulentbyrået 7K AS /Bra til Best

Besøksadresse: Harald Hårfagres Gate 9, 1503 MOSS
Postadresse: Postboks 565, 1503 MOSS
Telefon: 913 30 169

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, Utdanning og kurs

Nettside: www.7k.no
E-post: post@7k.no

Firmabeskrivelse

Konsulentbyrået 7K as tilbyr prosesser som bidrar til at personer i din organisasjon skal ta frem ubrukte talenter og utvikle seg positivt i sin jobb. Gjennom konkrete innspill til refleksjon og praktisk anvendelse, jobbing med personlige mål og teknikker for å følge opp, vil deltakeren kunne jobbe totalt sett mer produktivt.


Vi tror faktisk at gravalvor har ødelagt for mye seriøsitet! Så en utfordring er å holde leken vedlike.Vår spesialkompetanse:

- Verktøy og gjennomføringskompetanse for utvikling og styrking av personlig lederskap. - LEAN Management. Vi bruker konkrete målinger som grunnlag og utgangspunkt for å beslutte tiltak. - Kompetanse på aktiviteter som fokuserer på forbedringsarbeid og forbedret kommunikasjon.

Våre målgrupper:

Vi henvender oss primært til virksomheter som tror det er mer å hente på personalsiden - ikke ved å løpe fortere, men heller jobbe annerledes. Det ofte noen endringer til: Gjør som du pleier å gjøre, oppnår du det du pleier å oppnå! For å få til varige endringer trengs det påfyll av andre måter å tenke på, og rent praktisk at man gjør ting på en annen måte.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Drammen 12. februar 2013

Topp

!-->