Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Kpmg As Avd Bodø

Adresse: Energihuset, Jernbanevegen 85, 8037 BODØ
Telefon: 04063

Bransje: Advokater, Bedriftsrådgivning, Regnskap, Revisjon

Nettside: www.kpmg.no

Firmabeskrivelse

KPMG er Nordlands ledende kompetansehus innen revisjon og rådgivning innen skatt, avgift, selskapsrett, økonomi og regnskap. Vi har dyp bransjekunnskap, faglig toppekspertise, og en tverrfaglig bedriftskultur som gir i helhetlige løsninger for kundene. Ved kontoret i Bodø er vi 35 ansatte hvorav 10 statsautoriserte revisorer og 2 advokater.

Våre revisorer og rådgivere skaper verdi av kunnskap gjennom sin spisskompetanse, tverrfaglighet og bransjekunnskap, samt ved å tilby effektive løsninger. Vårt aktive og personlige engasjement i våre kunders hverdag er grunnlaget for de verdier vi skaper sammen. Som en uavhengig og objektiv rådgiver kvalitetssikrer vi økonomisk informasjon, og gir våre kunder en vurdering av virksomhetens risikoer og muligheter for å få bedre kontroll, treffe riktigere beslutninger og skape resultater.

Vår spesialkompetanse:

Revisjon og rådgivning innen skatt, avgift, selskapsrett, økonomi, regnskap og forretningsmodellering. Vi bistår mange kunder med generasjonsskifter, fisjoner, fusjoner, omorganiseringer og kvalitetssikring av IT systemer. Vi tilbyr også økonomisjef/controller til utleie.

Våre målgrupper:

Bedrifter i det private næringslivet, myndigheter og offentlige etater samt ideelle organisasjoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Nordland 15. oktober 2013 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014 | Møteforum Nordland 13. oktober 2015

Topp

!-->