Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Leonberg Reklamebyrå AS

Adresse: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Telefon: 69 13 99 99  Faks: 69 13 99 88

Bransje: Reklamebyråer

Nettside: www.leonberg.no
E-post: post@leonberg.no

Firmabeskrivelse

Strategi/Konseptutvikling
En kommunikasjonsstrategi er ikke god før den gjør det enklere å lage spennende kreative løsninger som gjør noe med salget av produktet eller tjenesten din. Da først kan vi lete etter produktets sjel, og utvikle en relevant dramatisering av budskapet. Og om vi først må gjennom en tung strategiprosess, behersker vi selvfølgelig den fasen også. Men i Leonberg er ikke det noe mål i seg selv. Er kundens briefing god nok, går vi rett på løsningene. Med et godt utgangspunkt, kommer vi kjappere inn i den kreative prosessen og raskere fram til gode løsninger.

Kommunikasjon
Vårt viktigste pre er evnen til å finne gode og relevante løsninger. Enten de skal tas ut i profilerende eller salgsutløsende annonsekampanjer, DM, boards, butikkmateriell, brosjyrer, film, eller kataloger. Eller rett og slett et hyggelig julekort til kundene dine. Leonberg har lang og allsidig erfaring fra alle typer medier slik at ingen utfordring er for stor ? og ingen for liten.

Vår spesialkompetanse:

Strategi/Konseptutvikling - Kommunikasjon - Design - Grafisk produksjon/distribusjon

Våre målgrupper:

Alle type private og offentlige virksomheter som trenger hjelp til markedsføring basert på en gjennomtenkt strategi og kommunikasjon.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 14. september 2004 | Møteforum Østfold 14. februar 2005

Topp

!-->