Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Løwini Prosjekt AS

Besøksadresse: Stormyrveien 8, 8008 BODØ
Postadresse: Postboks 750, 8001 BODØ
Telefon: 75 55 00 80

Bransje: Belysning, Interiør, Interiørarbeid, Kontormøbler og interiør, Prosjektledelse, Restaurant og bar

Nettside: www.lowini.no
E-post: post@lowini.no

Firmabeskrivelse

LØWINI Prosjekt as er en innovativ leverandør av design, interiør, og innredningsløsninger til bedriftsmarkedet.
Vi prosjekterer, designer og bygger butikker, kontorer, kafeer og restauranter. Vi leverer over hele landet og målet er alltid suksess for våre kunder.
Våre ansatte har både solid faglig kompetanse og ikke minst lang erfaring i oppdrag innen interiørdesign, utvikling av interiørkonsepter, samt ombygging og innredning av kontorer og næringsbygg.

Vi tilbyr utvikling av helhetlige interiør & designkonsepter for arbeidsmiljø og offentlige miljø, og våre løsninger skal bidra til å skape trivsel, tilhørighet og underbygge bedriftskulturer. En viktig faktor i positiv omdømmebygging i enhver bedrift.

I samarbeid med eiendomsutviklere, kan vi bistå med design og utforming av lokaler for leietakere, eller grupper av leietakere. Ved at vi kommer tidlig inn i prosjektet, kan vår fagkunnskap bidra til bedre løsninger og til at utnyttelsen av lokalene blir optimalisert.

Våre ambisjoner er høye og vi tiltrekkes av spennende oppgaver og krevende kunder.

Vår spesialkompetanse:

Vi er gode til å hjelpe våre kunder med å skape identitet og helhetlige løsninger. Bruk av riktig belysning er særdeles viktig og vi vektlegger det i våre prosjekter. Gjennom å tenke helhet i våre oppdrag, skaper vi de beste løsninger for våre kunder.

Våre målgrupper:

Vårt mål med å delta er å komme i kontakt med bedrifter som planlegger fysiske endringer av sine lokaler og interiør. Vi søker også eiendomsforvaltere og eiendomsutviklere som ser verdien av å etablere samarbeid med oss for sammen å skape gode prosjekter. Vår kundeportefølje er eiendomsutviklere, hotell/restaurant, offentlige etater, butikker, butikk-kjeder og private bedrifter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Nordland 28. mars 2011 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014

Topp

!-->