Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Match Bemanning AS

Adresse: Torvet 3, 1707 Sarpsborg
Telefon: 974 67 902

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.matchbemanning.no

Firmabeskrivelse

Match Bemanning AS ble etablert 1.mars 2010. Vi er et nyetablert bemanningsselskap med lang erfaring fra andre bemanningsselskaper og salgsledelse i et større konsern i Østfold. De ansatte har både formell og praktisk ledererfaring. En av de ansatte fullfører nå sin 4 årige mastergrad i ledelse hvor han skriver masteroppgave om rekrutteringsprosessen.

Vi kan vise til tidligere gode resultater og fornøyde referansekunder. Vårt nettverk er meget stort etter mange år med jobb innen salg og engasjement innen idretten. På grunnlag av dette får Match Bemanning AS stadige henvendelser via sitt personlige nettverk fra kandidater som gjerne vil ha jobb av oss.

Vi er i dag tre ansatte, og på tross vår korte levetid har vi hatt en god mottakelse i markedet. Vi er derfor på vei til å ansette en ny kollega snarest. På sikt ønsker vi fortsatt vekst, men vi må bygge stein for stein.

Vårt marked er Østfold, men vi kan hjelpe bedrifter med innleie og rekruttering i andre fylker også. Mange bedrifter har avdelinger i andre fylker eller har selgere som betjener andre regioner eller deler av landet. Vi hjelper dere gjerne med å finne nye medarbeidere i andre fylker også.

Match Bemanning AS satser på å være en liten og lokal rekrutteringspartner som yter litt bedre service, er litt mer fleksible og som ikke minst er tett på våre kunder og bygger langvarige relasjoner. Sammen med kunden ønsker vi å være løsningsorienterte og finne bemanningsløsninger i dialog med våre kunder. Hovedfokuset til Match Bemanning AS vil alltid være god kvalitet på våre bemanningstjenester.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 15. juni 2011

Topp

!-->