Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Miklagard Golf AS

Adresse: Væringvegen 24, 2040 KLØFTA
Telefon: 63 94 31 00

Bransje: Idrett, Trening og velvære, Event og underholdning, Markedsføring, Annen

Nettside: www.miklagardgolf.no
E-post: christian@miklagardgolf.no

Firmabeskrivelse

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Guden Ull var sønn av Siv og stesønn til Tor (Tordenguden). Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien.
Golfanlegget består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. Vi har et omfattende treningsområde med puttinggreener, drivingrange med gressutslag og nærspillsområder med bunkere. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder en høy europeisk standard. Miklagard er spesielt kjent for sine greener. Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, to møterom, oppholdsrom, og en førsteklasses restaurant som absolutt bør prøves. Nyt både mat og utsikt fra restaurantens terrasse. Våre fasiliteter har en arrangementskapasitet på over 100 personer.
Vi ønsker å fremstå som en inkluderende og innovativ golfklubb, hvor et høyt servicenivå og utvikling av attraktive merverdier for våre medlemmer og partnere er særdeles viktig. Vår drivkraft er og skal alltid være The Passion of Golf.

Vår spesialkompetanse:

Miklagard Business Club (MBC) Over 70 bedrifter er med i MBC - en arena for B2B-relasjoner, nettverksbygging, profilering og golfaktiviteter. Sjekk ut vår hjemmeside under partnere for oversikt bedrifter. Vi strekker oss kontinuerlig etter å være best på partneravtaler (med god ROI), kundeturneringer / events, og kundens opplevelse av kvalitet og "value for money" står sentralt for oss i alt hva vi gjør. Våre partneravtaler tilpasses etter behov, og er meget prisgunstige.

Våre målgrupper:

SMB og store nasjonale og internasjonale selskaper.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 01. november 2011 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014 | Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Romerike 20. september 2016 | Møteforum Romerike 19. september 2017

Topp

!-->