Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Miljøhuset Gnisten AS

Adresse: Gamle Glittrevei 9, 1484 Hakadal
Telefon: 474 77 474

Bransje: Catering og kantinetjenester, Regnskap, Transport-, logistikk-, og budtjenester, Utdanning og kurs, Interiør, Annen

Nettside: www.miljohuset-gnisten.no

Firmabeskrivelse

Miljøhuset Gnisten er en moderne vekstbedrift som er heleid av Nittedal kommune. I tillegg til å løse viktige samfunnsoppgaver drives selskapet etter bedriftsøkonomiske prinsipper og har sunn økonomi. Selskapet kombinerer vare- og tjenesteproduksjon med leveranser av attføringstjenester til NAV. Miljøhuset Gnisten holder til i flotte omgivelser nord i Nittedal kommune. Det er ca. 150 personer i arbeidstrening og utdanning med veiledning av ordinært tilsatte.

Vår spesialkompetanse:

Vi har stort fokus på miljø med ombruk og gjenbruk og er Miljøfyrtårnsertifisert. Vi er sertifisert gjennom den europeiske kvalitetsstandarden eQuass. Vår viktigste oppgave er å bistå mennesker som står utenfor arbeidslivet inn i fast jobb. Å bistå hver enkelt krever stor grad av tilpasning til enkeltindividets behov. Vi har stort fokus på vekst og utvikling både for selskapet og enkeltindivider. I samarbeid med ROAF drifter vi Nittedal gjenvinningsstasjon. Vi kjører Miljøpatrulje, driver norskopplæring for voksne innvandrere og har drift av Nittedal kommunes rådhuskantine. Vi har bruktbutikk, redesign av møbler og kafé. Vi tar på oss store og små pakkeoppdrag for bedrifter og har egen transportavdeling. Vi har matproduksjon for salg i egen kafé, Kantine v/Bjertnes videregående skole, rådhuskantina, varm barnehagemat og catering. Vi har eget regnskapsførerselskap Gnistregn. Selskapets kjennetegn er arbeidsglede og entusiasme - hva kan vi hjelpe deg med?

Våre målgrupper:

Vi selger varer og tjenester til det offentlige, private bedrifter og enkeltpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2017 | Møteforum Oslo 23. november 2017

Topp

!-->