Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mint Branding AS

Adresse: Sandviksveien 147, 1337 SANDVIKA
Telefon: 993 06 900

Bransje: Firmagaver og profilering

Nettside: www.mintbranding.no
E-post: thrine@mintbranding.no

Firmabeskrivelse

Mint er et akkurat passe stort byrå for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Fordelen med oss er at vi har lang bransjeerfaring fra begge sider av bordet, og skjønner hvor skoen trykker. Vi har solid produktkunnskap og er fleksible, kreative og idérike. Det er viktig for oss å samarbeide med utvalgte, solide og dyktige leverandører for å gi våre kunder det lille ekstra. Vi har en veletablert kundekrets i alle typer bransjer og ønsker å være våre kunders forlengede arm på messer og gjennom produktopplæring i inn- og utland.

Og så er det dette med å være litt annerledes da? Det vil vi jo alle være, men hva mener vi med det? Det kan vi ikke svare på her, - vi må oppleves! Men vi lover at vi følger hver kunde fra idé til levert produkt, og aldri slipper tak i prosessen.

Vår spesialkompetanse:

Vi er tunge på firmaprofilering, uniformering og firmagaver. Alt fra det lille firmaet som trenger 20 piquet-trøyer til større kunder med tusenvis av ansatte som trenger strøartikler, messeprodukter, klær og gaver med eller uten logo, gjerne tilgjengelig i en nettbutikk. I tillegg alle sesonggaver som påske, sommer og jul, for ikke å glemme jubileumsgaver. Vi har stort internasjonalt nettverk og produsenter i utlandet som brukes for spesialproduksjoner der dette trengs.

Våre målgrupper:

Alle som ønsker å vise seg frem! Vi har alt fra skolekorps til butikkjeder og oljebransjen, så her er det ingen segmentering!

Topp

!-->