Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Naprapatkompaniet AS

Besøksadresse: Juvikflaten 14a, 5308 Kleppestø
Postadresse: Juvikflaten 14, 5308 Kleppestø
Telefon: 402 06 600

Bransje: Annen, Helse, Idrett, Trening og velvære

Nettside: www.naprapatkompaniet.no
E-post: post@naprapatkompaniet.no

Firmabeskrivelse

Naprapatkompaniet AS drives i dag av tre naprapater som jobber til daglig ved to klinikker, en på Nesttun og en på Askøy.

Er du interessert i å redusere sykefraværet og ivareta de ansattes fysiske helse? Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldinger og uføretrygd. Statistikker viser at over 50 % av erstattede sykepengedager utover arbeidsgiverperioden skyldes slike plager (Rikstrygdeverket). I følge en rapport fra SINTEF i 2011 anslo næringslivet at en ukes sykefravær i gjennomsnitt kostet bedriftene 13 000 kroner i tapt produksjon og økte kostnader .

Vi kan stille med bærbar behandlingsbenk på din arbeidsplass og behandle de ansatte slik at minimalt med arbeidstid går bort.

Vi ser frem til et hyggelig møte.

Vår spesialkompetanse:

Muskel- og skjelettplager. Ergonomi på arbeidsplassen. Gang/fotanalyse m/ortopediske innleggssåler. Nålebehandling Trening

Våre målgrupper:

Mellomstore og store bedrifter som ønsker å få en tettere fysikalsk oppfølging til sine ansatte, for å redusere sykefravær og ivareta de ansattes fysiske helse, uten at mye arbeidstid går bort.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Bergen 17. februar 2016

Topp

!-->