Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

NCC Construction AS

Besøksadresse: Åkersvikvegen 30, 2304 HAMAR
Postadresse: Postboks 544, 2304 HAMAR
Telefon: 62 54 25 00

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.ncc.no

Firmabeskrivelse

NCC Construction AS er et av landets ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap, og har ca 1200 ansatte. Virksomheten er landsdekkende med hovedkontor på Helsfyr i Oslo. NCC Construction AS er et heleid datterselskap av NCC AB som er notert på Stockholms Børs.
NCC Construction AS sitt distriktskontor på Hamar dekker Hedmark, Oppland og nordlige deler av Akershus.

Vår spesialkompetanse:

NCC Construction AS har bred kompetanse innen de fleste kategorier bygg. De siste årene har vi opparbeidet spisskompetanse på idrettsrelaterte bygg, gjennom oppføringen av flere stadionanlegg, haller og svømmebasseng. Vi har et eget kompetansesenter som bistår prosjektene med prosjektering i alle fag, inkludert BIM og Virtual Construction.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er offentlige og private tiltakshavere. Vi utfører prosjekter i både hovedentreprise og totalenreprise. Vi kan også utføre prosjekter i partnering samarbeid, der vi sammen med tiltakshaver er med på å forme og definere prosjektet fra en tidlig fase.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 17. november 2010 | Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2012 | Bygg og anlegg Romerike 21. mars 2013 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 10. februar 2015

Topp

!-->