Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norsk Inkasso-Reform AS

Besøksadresse: Møllergata 16, 0028 Oslo
Postadresse: Postboks 8799 Youngstorget, 0028 Oslo
Telefon: 22 31 41 51

Bransje: Inkasso

Nettside: www.inkasso-reform.no
E-post: nir@inkasso-reform.no

Firmabeskrivelse

Norsk Inkasso-Reform AS ble stiftet i 1989 med foretaksbevilling fra Finanstilsynet. Vi er medlem av hovedorganisasjonen Virke.
Vi er et aktivt byrå med en saksmengde som er overkommelig. Deres saker drukner derfor ikke i mengden. Hver sak blir fulgt opp av egen saksbehandler.

Vår spesialkompetanse:

Hvorfor velge Norsk Inkasso-Reform? - No Cure - no pay - Ingen årsavgifter - Ingen krav til minsteantall inkassosaker pr år - Personlig oppfølging - Høy løsningsgrad av alle saker - Kontakt direkte med fast saksbehandler. Som kunde gir vi deg avtale om "No Cure - no pay". Dette betyr at hvis vi ikke lykkes med saken, belaster vi heller ingen kostnader. Fordi vi kun får betalt for de oppdrag vi løser, legger saksbehandler ned mye arbeid på det enkelte krav. Vi spesial tilpasser inkasso behandlingen etter dine behov og ønsker.

Våre målgrupper:

Ingen liker å tape penger på dårlige betalere. Men uansett hvor dyktig man er, hender det at en kunde ikke betaler. Purringer sendes og løfter mottas - men oppgjør kommer ikke. Vi hjelper næringsdrivende så vel som private.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->